En smickrande start.

Nytt år och nya möjligheter, så sitter jag här och fortsätter störa mig på hur svårt det är att göra upp eld genom att snurra en pinne mot en annan.Glen Snoddas
En tillvaro fri från gnistor och ett liv i behov av ljuspunkter.


Kommer det här bli året som jag slutar att dra in magen och istället ser det vackra i en perfekt rundning som börjar under bröstet och slutar först när den letat sig över byxlinningen.
Det känns inte som det. Fastän det finns ett gyllene snitt att rita där någonstans om jag lägger mig på rygg.
Jag vill, våga, vara, annat än en förhoppning om att bli bättre samtidigt som jag gradvis blir en sämre version av bilden av mitt bästa jag.

Tänk då hur hon ser mig, vi som snart varit två i tre år där min vikt med tiden ökat i samma takt som mitt hår har växt. Och jag går in i 2021 med hår till axlarna.
Det hade jag inte 2018-05-13. Vilket av en slump också är lösenordet till vår surfplatta.
Men utseendet är inte allt, jag tycker bara det är en intressant tanke.
Hur mycket får man förändras från bilden man låtit någon annan förälska sig i.
Nog finns det ett outtalat kontrakt förälskade emellan som stipulerar i vilken omfattning en förändring får ske utan att motsatt person får lämna in sitt veto mot tvåsamheten.
Jag tänjer på den gränsen här borta. Inte hennes utan min egen.
Jag har nu hamnat i hamsterhjulet där jag i fortsättning alltid kommer bifoga fotografier på mig själv från två år tillbaka i tiden när någon undrar hur jag ser ut.
Om jag ska se något positivt i allt elände så innebär den nya policyn att jag om två år kommer se tillbaka på mitt nuvarande jag och längta tillbaka. Det måste jag ge mig själv kredd för idag.
Bra jobbat Glen, det kommer bli sämre än såhär!Gott nytt år på er, nu kämpar vi på lite till så får vi snart leva våra fulla liv igen!

2 reaktioner på ”En smickrande start.

  1. Hör nu herr Snoddas! En rundad mage är en fin mage. Det är inte mängden hull på kroppen som avgör hur en person ses i andras ögon. Det är empatin, livslusten, glädjen, ödmjukheten, lojaliteten och allt allt det andra! Så dela du dagens bilder på dig själv och gläds av att du är just du och att du är omtyckt för just den du är. Falska illusioner av personligheter, utseende eller ekonomi faller till slut. Sanningen kommer fram. Då är du hellre DU än en fejkad person i ett luftslott… Typ Blondinbella och hennes kreativa räknande, Think Pink bimbon och hennes miljövänliga sopsortering eller helyllekillen Roberto som visade sig vara ett kräk.
    Så. Ta ett djupt andetag och puta så mycket du vill! 😊

    1. Det var svar på sak det och jag håller med, i sak. Men det finns också en hälsoaspekt i att bli större och jag har inte utrymme för att börja växa på bredden redan nu. Jag måste försöka upprätthålla en slank kropp så länge jag kan, så att jag kan bli rund på äldre dar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s