Tiger med böjelse.

Söndagskänslan och allt det där med att våren är här.

Jag är redo. Även om de där två fåtöljerna som i ett infall skulle bli våra passerad oss förbi. Det var nog inte menat när allt kommer omkring.

Inga trädgårdsmöbler här inte, vi får plantera våra växter i krukor i fönster i förorten i storstaden.

Någon dag kanske jag köper mig ett hus någonstans långt ut på landsbygden där jag kan stå på min veranda och blicka utåt utan se någonting alls. Annat än en stor trädgård, en lummig skog och en klarblå himmel.

Jag är så jäkla mossig.

14 reaktioner på ”Tiger med böjelse.

 1. Härligt med dina personliga rapporter och tigern med böjelser är särdeles! Mossig ung människa behöver inte vara fel men en mossig tant får se upp.
  Det gjorde jag idag och då kom tranorna.
  Agneta

 2. Jag fullkomligt älskar min mossbeväxta gräsmatta och utökar trädgården bit för bit varje år! I år blir vi med altan och framför huset har vi åkrar och bakom huset svampskog! Jag sällar mig till de mossiga typerna! 😊

 3. Kan gå i god för att det är särdeles underbart det du beskriver i din eventuella framtid. Men sen med årens rätt får man tycka det är mindre kul vintertid. Då får man ta tag i det ( och det har vi gjort )
  👍❤️

   1. Jadå med råge👍 På måndag är det dags att ”flytta ut ” till idyllen igen och det ser vi fram emot.
    Må så gott 🌺

  1. *Ställer in sommarens planerade bruksortsturné*
   Tack för varningen, jag trivs bra och har mitt på det torra här i Stockholm =)

   Låter ändå härligt spontant på något vis.

   / Glen

 4. Jag är en sån mossig typ,bott snart ett helt liv i skogen och älskar att åka till nån storstad ibland ,asfalt ,bilar ,människor,restauranger ,bio,museum,här finns det bara pizzerior och ett köpcentrum ,så det ligger nog nått i att gräset är grönare på andra sidan 😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s