Jag är man.

Idag var jag hemma hos mitt ex medans hon var på jobbet och hämtade det skrivbord jag anser vara mitt. Om inte det vore nog så passade jag också på att sno åt mig ett grönt skåp, hon hade ändå två. Tyvärr kunde jag inte vara där för att se hennes ansiktsuttryck när hon insåg att jag tagit tillbaka det jag anser vara mitt. #Svärmorsdröm

Och om sanningen ska fram.

Idag var jag hos mitt ex och hämtade det skrivbord vi kommit överens om att jag skulle ta med mig till mitt nya hem. Som bestämt monterade jag ner det där på plats för att sedan transportera det hem till mig två tunnelbanestationer bort. Hon nästan tjatade på mig att jag skulle ta en taxi men jag vägrade, jag är en självständig man som inte behöver en kvinnas råd för hur jag ska sköta mina angelägenheter.

Fy fan vad tungt det var. Alltså, fy fan vad tungt det var. Jag stannade första gången efter 30 meter och såg upp mot himlen, hur i helvete ska det här gå?

Det gick. Jag fick offra känseln i mina armar den närmsta timmen efter jag kommit hem men det var det värt. Jag gjorde det på mitt sätt och hon och hennes välvilja, förstånd och rimlighet fick sig en knäpp på näsan!

Nästa gång är det jag som tar en taxi.

Om jag började montera ihop skrivbordet utan att först kolla upp monteringsanvisningen och därför fick börja om två tredjedelar in i monterandet?

Det vet ni att jag gjorde.

31 reaktioner på ”Jag är man.

 1. Även solen har fläckar min vän ,så inget haka upp sig på. Bruksanvisningar är ett nödvändigt ont ,allt enligt mej och min Mäster.
  Hur som helst ett fint nätt skrivbord.
  Glad Påsk!

  1. Även solen ja! På en gammal t-shirt som mitt ex hade stod det ” The sun doesn’t know it’s a star” skrivet på bröstet. Jag tycker det är en fin liten mening.

   Det är nätt och perfekt för mitt lilla hem.

   Tack desamma!

 2. Känner ju inte till omständigheterna men trist att ni inte är vänner.
  Nu har du vunnit en seger som hämtat ditt. Men råder dig att inte gå dit och hämta grejer igen, då hon inte är hemma. Är ni ovänner så skulle hon kunna polisanmäla dig för en sån sak.

  1. Jo men vi är asbra vänner, den första delen av inlägget är bara ett humoristiskt skräckexempel.

   Hon var som står skrivet i andra delen av inlägget där och hjälpte till och rådde mig att ta en taxi med grejerna så att jag slapp bära.

 3. Öh…varför känner jag igen mig så rysligt på pricken…? Jag vill inte ha någon hjälp eller några råd i det läget. I alla fall inte från en man. Särskilt inte från Min man.
  Glad Påsk – har du kycklingar på fina skrivbordet?

  1. Haha, jag tycker det är en underbar inställning. Om det blir problem har man själv dragit dem över sig och då får man stå sitt kasst, vilket det är värt så länge man gjort det på sitt sätt.

   Glad påsk! Inga kycklingar men en kruka murgröna!

 4. Jag har insett att jag verkligen avskyr att bära saker. Förmodligen för att det just är ett jävla släpande från parkeringen upp t lägenheten. Nu vill jag bo nånstans där jag kan ha bilen direkt utanför dörren.

 5. Haha, men en bra karl reder sig själv – så också en bra kvinna. -:) Fortsätt nu att skriva så att penna/tangentbord glöder vid ditt ”nya” skrivbord. Glad påsk! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s