Hot n Heavy, Det oundvikliga beslutet.

HIT MEN INTE

En gemenskap av två individer där den ena stod högst upp på en klippa redo att kasta sig ut i det okända och den andra stod på marken redo att tända eld på världen bara för att se vad som skulle hända. Om vi hade kunnat hade vi gjort allt för varandra men när VI blir en belastning för oss är det svårt att finna en annan väg än att gå isär. När strävan efter en fungerande gemenskap blir till bojor som hindrar en att ta sig vidare som individ gör man bäst i att ta ett kliv bakåt för att någon gång kunna ta två steg framåt.
Det finns säkert något vi kunde ha gjort för länge sedan för att förhindra att vi skulle hamna här men det är lätt att vara efterklok. Visdom är det man får med sig när man lever och det är just genom att leva man lär sig, om vi gjorde rätt i att ta det här beslutet får tiden helt enkelt utvisa.

 

Jag älskar dig Clara och önskar dig all lycka i världen. Du är min bästa vän och jag kommer se tillbaka på vår tid tillsammans som de hittills lyckligaste i mitt liv. Tack för allt!

 

SEXYSINGLE

Det är en ny erfarenhet att leva ensam när man varit tillsammans med någon sen man var femton år gammal. Det är skrämmande och spännande på samma gång och det känns som om jag måste lära mig cykla igen, men som en klok man en gång sa;
Livet är som att cykla, för att hålla balansen måste man fortsätta framåt och det är precis vad jag ska göra. Mot oändligheten och vidare!

18 reaktioner på ”Hot n Heavy, Det oundvikliga beslutet.

 1. Man lär sig av allt här i livet…precis som du skriver, och det finns annat än tandemcyklar. Men åh, det finns inget som säger att livet ska vara lätt. Det är det inte.
  Något jag lärt mig är att förlåta andra – och mig själv – och förlita mig på att de beslut man fattat eller ens nära och kära fattat, var i stunden välgrundade. Sen kan man inte göra mer. Ni är kloka unga människor – förlita er på det! Lycka till!

  1. Så talar en klok människa! Tandemcyklar, huvudet på spiken! Tack för dina kloka ord!
   Livet är sannerligen inte lätt och om det vore det kanske det inte vore lika intressant som jag tycker att det är. Man lär sig något nytt varje dag.

 2. Oj så tråkigt att ni haft det så kämpigt. Men hellre vara ensamstående än att leva i ett dött/konfliktfyllt förhållande. Så nu bara att trampa på på din hoj. På med stödhjulen för säkerhets skull. Stödhjulen är såklart nära och kära. Livet går faktiskt vidare! Kramar om

 3. Albert Einstein hade rätt. Livet är som att cykla.
  När en dörr stängs öppnar sig en annan har jag lärt mig. Det tror man inte på i början men det brukar bli så. Ta hand om dig och lycka till som singel!

 4. Uppbrott är aldrig roliga MEN om man skiljs som något sånär goda vänner så kan man se tillbaka på många glädjestunder och minnas det roliga.
  Hoppas ni får må bra båda två och att livet är snällt mot er.
  Önskar dej ett gott nytt år 2018

 5. vas ska jag säga? jag börjar med jisses, för så brukar jag börja. men så trist att det blev så här, men så lovande att ni kan vara vänner. för alternativen är inte kul, jatt bli osams eller att bli nonchalerad.
  nu tar dig tid att ”slicka såren” förstår jag av illustrationen och det är bra. det är en fördel att du är ung, när du så småningom är ”ready to mingle”, tro mig.
  cykeljämförelsen vet jag inte något om, mer än att det är kul att cykla!

  allt gott till dig!

 6. Ett svårt beslut att avsluta ett förhållande, men ibland är det ett måste för att komma vidare i livet och växa. Men som jag alltid vet är att allt har en mening och det är först när man har fått ett avstånd till allt, som man ser meningen. Det gör fruktansvärt ont i början men jag lovar att det tar slut.

  1. Ja det är ju så, beslutet känns fortfarande rätt men jag måste hitta mina vägar att få ut det bästa av mitt nya liv. Det är småtrevande så här i början men jag tänker ta mig framåt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s