Bakbunden resenär


Hur svårt ska det egentligen vara att hitta en resa som känns rätt? Utbudet är givetvis väldigt mycket mindre nu än om vi hade börjat leta redan tidigare i år.

Det är vår stora sorg att jag har en tendens att skjuta på saker och det är jag och bara jag som äger det problemet. Insiktsfullt som bara fan men min patalogiska prokrastinerings problematik gör att jag tar tag i den saken imorgon.
 Så

Ska man åka till Grekland? Hur är egentligen Mallorca nu för tiden? Sola och bada är vad vi vill göra, eller hur?

Fast solen är ju bra läskig, speciellt när vi bägge två är så ljusa i hyn att vi är övertygade om att vi får tio talet nya fläckar på kroppen varje gång vi solar.

Hur mycket ska vi betala? Lyx är alltid härligt men vi kommer ju sällan vara på rummet. Lite sämre hotell kanske, men tänk om det är långt under den standard som vi gjort oss vana vid och att vi då inte kan komma ner i varv. Det får inte vara några barn i närheten men om man ska bo på ett vuxenhotell skjuter priserna i höjden. Barn kanske inte är så farligt ändå? Hur nära stranden ligger det? Hur långt är det till centrum? Passar charter vår påhittade image? 

Kanske drar vi till Bahamas i vinter istället.
Letandet fortgår som det gjort i snart två veckor och jag ser inget slut på det hela. Det här är första gången vi kommer resa med charter och när hela världen står för våra fötter känns möjligheterna motstridigt få. Vi ser inte skogen för alla träden och varje tankeexperiment där vi påstår oss ha valt en resa slutar med att vi  börjar omvärdera våra liv. Vem är jag? vilka är vi? Har du någonsin reflekterat över om man byter ut alla plankor på ett skepp, är det då fortfarande samma skepp?
En sak är säker, bada ska jag göra. Jag har för första gången någonsin arbetat för att få en top notch beach kropp så jag måste få stå där på stranden och inse att absolut ingen bryr sig om mig och min kropp förutom jag, min sambo och den där obehagliga typen under ett parasoll 30 meter bort. En insikt som kan vara nyttig att bära med sig i livet.

8 reaktioner på ”Bakbunden resenär

 1. Men nu gör du problemet större än vad det är. Packa en ryggsäck, ta fram en världskarta, blunda och använd pekfingret för att pricka in ett område. Du är ung, bara åk nånstans. 😎🤡👍

 2. Läser och förundras över en obeslutsamhet som sätter så många hinder, när möjligheterna är så många! Bakbunden, sorg, läskiga fläckar och barn som stör. Suck, hur kan man samla så mycket negativitet i något som är positivt, spännande och kul. Det är få i världen förunnat att kunna resa för nöjes skull. Flygrädd dessutom !!! Tror jag dööör! But I wish you good luck 😉

  1. Det kommer gå bra tillslut, jag måste bara få dra besluten i långbänk innan jag kommer till skott. Sen när allt är bestämt kommer allting handla om att vara positiv, vilket är något jag är väldigt duktig på efter en stunds negativitet 😁

 3. Jag kommer hamna i Grekland, så långt har jag kommit.
  Jag accepterar att flyga om jag får roa mig med att stilla mina nerver med alkohol före och under flygning 😁
  Interrail vill jag gärna göra och det kommer nog bli av nästa sommar hoppas jag, som du säger Just do it!

 4. Inte så dumt med resor här hemma heller. Eller Danmark? Hotell i Ystad eller Helsingborg inte helt fel. Korta avstånd till härligt havsbad. Nära allt om man vill bila omkring lite någon dag.

 5. Badsemester? Det är högsommar än så länge, Hav och sjöar finns här hemma.

  Ska ni resa senare, välj Europa, varför så långt bort… Ta det billigaste ni finner om det är just sol o bad ni är ute efter. Mallorca,Italien, Grekland, ja det finns många platser inte så långt bort..

  Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s