Intressant Modebloggare, eller?

Inom en snar framtid kommer den här påstådda modebloggaren faktiskt också att presentera något som har med mode att göra. För den har modebloggaren har fyllt år och fått en dags shopping i present av sin flickvän. 

Vad är det då jag är på jakt efter frågar vi oss alla och svaret är enklare än vad vi tror.

För det första är det minst ett gärna två par jeans som står på inköpslistan, en snabb genomgång av min garderob har givit mig insikten att jag inte har några jeans i klassiskt utförande. Vid närmare eftertanke har jag inga funktionsdugliga jeans överhuvudtaget. Vart jag kommer landa i stil och färg står ännu skrivet i stjärnorna, att de inte kommer vara trasiga är säkert iallafall. Min ålderdomliga syn på kläder säger att de måste vara hela. 

Som nummer två på listan kommer ett par skor. Att hitta ett par skor är svårare än vad man tror. Ska man gå åt det mer dressade hållet eller något mer avslappnat? Ett par klassisker eller något nyskapande? Jag vet ännu inte vad det är jag är ute efter men tids nog hoppas jag ha funnit svaret på frågan som är något av vår tids svåraste. Förhoppningsvis hittar jag en klassisk sko i nytt spännande utförande.

Självklart kommer jag dela med mig av mina inköp när de väl har genomförts.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s