Läsning för fredagskvällen


I brist på annat öppnade hon låda efter låda på skrivbordet för att försöka skapa ordning i det organiserade kaos som var hennes arbetsplats. Bland magasin och tidsskrifter låg godispapper och gamla ingrodda matlådor hon vägrade ta med sig hem och diska, de skulle hon kasta så fort hon fick tid över hade hon sagt till sig själv i snart två månader.

Solen tittade in genom fönstret och vidare mot den låda hon för tillfället städade då det lös upp, visitkortet från den jobbiga killen som besökt deras reception någon vecka tidigare och krävt att få tala med någon journalist.
”Årets Scoop” Yeah right, hur man hittar det bästa rökat kanske. 
Men hon kunde inte längre ignorera honom, hans perfekta ansikte lyste ju upp över hela visitkortet och hon hade inget bättre att skriva om ändå. Hon tog upp mobilen och ringde numret som stod på det pråliga kortet.

-Aaa det är 30 slak

-Ursäkta, vad sa du?

-Aaa det är Mike, vem är det jag snackar med? 

-Det här är Liv Svensson och jag ringer från tidningen Mitt i, Du var inne här i förra veckan och snackade om årets scoop som du kallade det. Finns det någon sanning i det eller?

-Om det finns! Vi har årets grej på gång jag och grabbarna, du snackar med Sveriges nästa superstjärna

-Kan du snälla berätta vad som skulle göra dig till Sveriges nästa stjärna? 

-Det skulle du allt vilja veta va? 

-Jag har inte tid att leka några lekar, kan du vara god och berätta vad du hade på hjärtat eller så ringer jag någon annan istället, för mig spelar det ingen roll vem jag intervjuar.

-Okej då, om du ber snällt så berättar jag..

-Alltså, Jag lägger på luren nu, trevligt att höras

– Haha, lugn nu, jag ska berätta men bara om du känner dig redo.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s