Trendernas trendigaste trendsättare

En efterlängtad comeback efter fyra år utanför rampljuset är stundande och alla ni har äran att få sitta på första parkett när det mytomspunna formatet ska ta plats i strålkastarljuset ännu en gång.
Det första andra steget för att påbörja en trend och går från att bara vara en one hit wonder tas om bara några timmar. Det som för fyra år sedan utlovades vara starten på en följetong ska äntligen få en uppföljning och jag tror inte ni kommer bli besvikna utan tvärtom mycket belåtna.
Många gånger undrar jag vad jag har lärt mig under dessa fyra år som passerat men jag kommer bara fram till alla de saker jag inte lärt mig. Jag har fortfarande inte lärt mig att ta tag i saker och att ha disciplin nog att hålla mig i form mer än en månad i taget.

Glen ”Jojobanta” Snoddas.

Nu över till det väsentliga igen, den nagelbitaren till cliffhanger jag med mycket precisa och beundransvärda ordalag har beskrivit i det här inlägget. Den cliffhangern håller jag på ytterligare ett tag och istället ger jag er ännu en mycket träffande GIF som passande nog är från just filmen Cliffhanger.

cliffhanger-scene-o

På återseende

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s