Det Kostymska Dilemmat

”..har jag köpt något som förmodligen borde grävts ner och gömts för omvärlden ..”

Sanningens ögonblick är kommen, det är dags att hämta ut den lagom snygga kostymen som varit hos skräddaren och jag är för första gången förväntansfull inför ett kostym köp. Blott två gånger tidigare har jag köpt en kostym och bägge gångerna har jag köpt något som förmodligen borde grävts ner och gömts för omvärlden två år innan jag valt att införskaffa dem i butik.

”Som om det inte vore nog såg jag till att sy upp bägge benen och ärmarna”

Den här gången har jag noggrant och systematiskt genomgått en gedigen process att hitta just den kostymen som var rätt in i minsta sömm. Som om det inte vore nog såg jag till att sy upp bägge benen och ärmarna, en lyx som är få förunnat men som jag unnade mig själv.

Min ringa längd på 172 cm är åtminstone 10 cm för kort för att handla byxor på vuxenavdelningen om man ser till hur de som skapar byxor tänker.

Jag är på gång, känner ni hur det vibrerar runt mig? 

”Fram tills dess har jag förhoppningsvis också lärt mig knyta en slips, där snackar vi cliffhanger gott folk.”


På måndag är det upp till bevis om jag för en gångs skull lyckats köpa en kostym som inte ger mig känslan av att vara på väg till en maskerad med 80-tals tema. Känslan av att jag kommer bära ett par clownskor kommer jag nog aldrig kunna tvätta bort.

Fram tills dess har jag förhoppningsvis också lärt mig knyta en slips, där snackar vi cliffhanger gott folk.

Mot oändligheten och vidare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s