Det Hybriska Dilemmat

”Varje rörelse man gör är förförande, varje litet steg är fantastiskt.”


​Väldigt sällan hittar man något slags flyt som gör att man ligger helt rätt, man är sig själv till 100% och andra verka älska det till 110%

Allt man säger är magiskt och trollbinder åhörarna, man går från klarhet till klarhet och ens persona växer sig starkare för varje ord som formas av ens läppar och tunga. Varje rörelse man gör är förförande, varje litet steg är fantastiskt och ens leende kan skapa fred i Mellanöstern. Alla som ser en vill ha en eller vara en, planeterna står i linje och ödet har formats efter en själv och ens vilja. 

”..skillnaden att alla andra förstår varandra men ingen längre talar ditt språk.”

Någonstans då blir man medveten om att man är inne i ett stim och börjar tänja på gränserna som är en själv. Man tänker om ni älskar 100% av mig vänta då bara tills ni får 110% och då säger eller gör man det som får hela förtrollningen att brytas och illusionen av att vara en perfekt bryts. Du går från omtyckt och älskad av alla till att hamna långt ner på rankingen och bara bli ihågkommen för det övertramp du gjorde när du var så full av dig själv att du kände dig odödlig. Försöker du bygga ett torn till himlen med babbel kommer gud straffa dig som i Babel, skillnaden att alla andra förstår varandra men ingen längre talar ditt språk.

Mot oändligheten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s