Det personliga brevets dilemma

Hej hallå, tjenixen! 

Fick se på Facebook att ni sökte personal till ert grymma team, så här kommer min sköna ansökan.
Vem är jag då? Jag är en skön knegare på 26 år som i sex år arbetat inom tillverkningsindustrin och som om dagarna drömmer mig bort från den kalla respons maskinparken ger mig. En maskin ler aldrig tillbaka det har jag lärt mig den hårda vägen. Jag drömmer dagarna i ända om varma hjärtliga möten med andra människor, ett leende hit, ett tack dit, ett skratt här och ett ”vad får det lov att vara” där.

Ett slående leende och en älskvärd karaktär – Stefan Löfvén om Glen Snoddas

Jag har många år bakom mig inom tillverkning av yttersta kvalitet, från fantastiska trycksaker till oemotståndliga inramningar. Det är inte allt, till denna otroligt höga nivå av kvalitetssäkring kommer även en riktigt bra kille. En kille med stor K. Vissa säger att de har glimten i ögat,  jag säger att ögat har glimten i mig.

”Tjena kungen, vad är du sugen på idag?” 

”Hallå där bosslady, vad önskas? Något uppiggande fräscht eller möjligen något mer sött med sting?”. 
Jag är hungrig att få testa mina vingar i en utmanande miljö där jag inte är uno, utan får vara del av en dynamisk duo, trio eller varför inte en quattro?  Jag vill tillsammans i ett team få jobba för kunden på andra sidan disken.

logo

 

Den kunden som förstått grejen med Joe & the juice och som ska få insupa all den sköna stämning som finns i lokalen och all den kunskap och kärlek som finns i juicen.

Kassavana?  Det går fetbort, har tyvärr aldrig hanterat ett kassasystem.

Men är jag beredd att jobba dag och natt för att lära mig?  Absolut inte.

Kommer jag göra er besvikna om jag får chansen? Förmodligen.

”.. trots dessa brister skulle jag ranka mig själv som en stark sexa på en tiogradig skala” – Glen Snoddas

Jag ska inte ljuga och framställa mig som en perfekt människa när jag vet att jag har mina brister. Men trots dessa brister skulle jag ranka mig själv som en stark sexa på en tiogradig skala. Den som inte ser sina tillkortakommanden kommer hellre aldrig komma längre än till sina korta kommanden. Jag är en stabil grund med potential att bli häpnadsväckande. Är ni rätt plats för mig att ta mina nästa steg? Det tror jag, ni har skön stämning, grym kvalité på produkterna och en enligt mig riktigt intressant profil.

Som jag tidigare sa, jag upprepar mig aldrig, så är jag en chansning men med en möjligt katastrofalt stor chans att kanske bli precis allt det ni troligen söker.
Ta en chans på mig, om ni ger mig en chans kommer jag göra mitt bästa, jag ljuger inte, om jag bara får försöka och testa. Ta en chans på mig!
Hör av er!

Mvh

Glen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s