Söndag min söndag

Lördagens kulturella äventyr tog inte slut förens vid 01.30. Då sängen välkomnade mig och sömnen tog mig genom natten och väckte mig med en härlig smak av avsky i munnen.
Kulturens baksida visade sitt rätta ansikte denna annars så soliga söndag.
Musik ,dans och alkoholhaltiga drycker erbjuder dock en eufori som är svåruppnådd under gråa vardagar. Jag stod mitt i ett kulturellt högtryck och levde mig in i situationen på ett sätt som man vet kommer straffa en dagen efter.  Och straffad vart jag, både mentalt, fysiskt och ekonomiskt. Men ack så roligt vi hade det där på toppen . Gänget och jag levde la dolce vita i Stockholm.

Trots denna ihärdiga bakfylla tog vi oss ändå genom dagen. Svärmor kom på besök vid en tidpunkt då man fortfarande var märkbart påverkad av gårdagens drycker. Efter en snabb fika, en Coca Cola light så vinkade vi av Ewpa och tog oss med släpande steg mot affären för att fylla på våra uttömda energidepåer.  Vi carpe diem:ade dagen så gott vi bara kunde och när kvällen tog över så hade vi lyckats producera  tre bilder på rådande highfashion. Eller något liknande.

Mot oändligheten och vidare!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s